Monday 27 February 2012

Eilinis siurprizas!:)) Pavasario belaukiant

Ir vel,ir vel...siurprizas! Na,kaip gi be ju! Vos tik gavau pasiulyma jame sudalyvaut-iskart(na gal siek tiek pasimaiviau:)) sutikau! Tai buvo nauja-mat reikejo padaryt ne siuvineta,bet is adateliu ir visko,ko tik sugalvosim puosta burbula,kuris atitiktu tema "Pavasario belaukiant". Is pradziu tai atrode visai nesudetingas dalykas-na,smaigstai sau ir viskas....Deja,ne viskas taip paprasta! Reikejo sugalvot pirmoj eilej ant ko ir koki dizaina daryt noreciau.pasivaiksciojau po siuvinejimui ir kitokiam ranku menui skirtas parduotuves,kuriu,beje,Glasgow kolkas zinau tik 2...Isigyjau kiausiniu formu ir dar visokiu niekuciu,kurie gal daugiau naudojami atviruku darymui.O kodel kiausiniu? Ogi,ateina juk Sv.Velykos ir bet kuriuo atveju,jei jau pirmas bandymas nenusiseks,tai bent mano namus papuos:)
Taigi,pirmas bandymas is to,ka isigyjau gavosi toks

 Kaip pirmam kartui-sakyciau,gal ir neblogai,tik jau labai daug reikejo adateliu:)) Ir jis kolkas laukia savo likimo-ar liks mano namuose,ar vistik as ji padovanosiu...
Taigi,siurprizui reikejo burbulo,tai vistik nusprendziau pagamint burbula.Buvo galima maisyt technikas,tad dar issiuvinejau juostele(na,kad maziau adateliu reiktu:))
Ir stai-rezultatas,kuris jau pakeliui pas gaveja,labai tikuosi,kad ji nenusivils juo:)))

No comments:

Post a Comment